Magic Box Of Fashion

Magic Box Of Fashion

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Αλμυρές μπουκίτσες!


Ανήκουν στην κατηγορία τον ορεκτικών που απλά δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως. Νομίζεις ότι δεν έχεις φάει αρκετά όταν ξαφνικά αισθάνεσαι έτοιμη να εκραγείς. Αξίζει όμως να τα δοκιμάσετε γιατι είναι απλά πεντανόστιμα.

Υλικά για 30 κομμάτια


1 κούπα νερό
2 1/2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 μεγάλα αυγά
3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
3 φέτες γκούντα ψιλοκομμένες
2 κουταλιές σχοινοπρασο
1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι μαύρο

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 250 βαθμούς.
Τοποθετήστε το βούτυρο, το αλάτι και το νερό σε ένα τηγάνι και αφήστε τα να πάρουν μια ελαφριά βράση . Μόλις το μείγμα πάρει μια βράση προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε με γρήγορες κινήσεις μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί (3-5 λεπτά). Μεταφέρετε το μείγμα στο μπολ του μίξερ και το ανακατεύετε σε χαμηλή ταχύτητα ώστε να του δώσετε την δυνατότητα να φύγει ο αέρας που εγκλωβίζετε μεσα σε αυτό. Το χτυπάτε για 3-5 λεπτά και στην συνεχεία προσθέτετε τα αυγά ένα ένα.
Αφαιρείτε το μπολ από την βάση του και προσθέτετε  απαλά τα υπόλοιπα υλικά.
Τέλος με την βοήθεια ενός  κουταλιού  και δημιουργείτε μικρές μπουκίτσες. Τα απλώνετε σε ένα ταψί οπού έχετε στρώσει λαδόκολλα και τα ψήνετε για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρονται ζεστά!



Πηγή: http://spoonforkbacon.com



2 σχόλια:

  1. καλα οι μπουκιτσες φαινονται γαματες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με την Αλεξάνδρα... Φαίνεται πολυ καλο και σίγουρα θα το δοκιμάσω.. Είναι και εύκολη συνταγή και τώρα που δεν υπάρχει και νηστεία στην μέση είναι ακόμα καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή