Magic Box Of Fashion

Magic Box Of Fashion

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

SALES SALES SALES!

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να βγείτε και να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας. Με τις χειμερινές εκπτώσεων μόλις να έχουν αρχίσει ,έχετε την ευκαιρία να πάρετε όλα εκείνα  τα κομμάτια που παρακολουθούσατε όλη την εποχή από μακριά. Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και προχωρήστε σε προγραμματισμένες αγορές, αλλά μην διστάσετε να αφήστε κάποια κομμάτια στα ράφια..Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και αποφύγετε  τις παρορμητικές αγορές.





 •    Κάντε μία λίστα και εμείνετε σε αυτήν! Προτού λοιπόν βγείτε καταγράψτε όλα εκείνα τα οποία πραγματικά έχετε ανάγκη και χρειάζεται να αποκτήσετε. Έτσι θα αποφύγετε τις σπατάλες. Επιπλέον κάντε μια λίστα με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια στην ντουλάπα σας. Αν για παράδειγμα έχετε ήδη ένα μαύρο φόρεμα ή δυο καλύτερα να μην πάρετε άλλο ένα! Αντίθετα πάρτε κάτι που θα ταιριάζει με τα ήδη υπάρχοντα αναβαθμίζοντας τα


•    Σχεδιάστε τα  ψώνια σας πριν φύγετε από το σπίτιΓνωρίζοντας ακριβώς τι θέλετε να αγοράσετε  κατευθυνθείτε προς στο κατάστημα που θα τα βρείτε αυτά αποφεύγοντας έτσι τις παρορμητικές αγορές.
•    Κάντε έρευνα αγοράς .Πριν αγοράσετε το οτιδήποτε κάντε μία έρευνα στις τιμές για τα προϊόντα που θέλετε. Για παράδειγμα ένα είδος μπορεί να το βρείτε σε καλύτερη τιμή σε κάποιο κατάστημα που δεν στεγάζετε σε εμπορικό δρόμο ανεβάζοντας έτσι το κόστος του.
•    Στοχεύστε την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Αποκτήστε καλά κομμάτια. Οι εκπτώσεις είναι ευκαιρία να αποκτήσετε καλά κομμάτια τα οποία είναι κατεξοχήν ακριβά. Έτσι κρατήστε απόσταση από πολλά μπλουζάκια των 5 ευρώ και επενδύστε σε ένα καλό παλτό, ένα κασμιρένιο πουλόβερ ή ένα ζευγάρι δερμάτινες κλασικές γόβες.




•    Κρατήστε τις αποδείξεις σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την πολιτική επιστροφής για όλες τις αγορές σας, και αποθηκεύστε τις  αποδείξεις σας σε μέρος που να τις βρείτε εύκολα. Μπορεί να βρείτε το ίδιο «κομμάτι» φθηνότερα, ή ένα δύσκολο-να βρεθεί-προϊόν, και έτσι να χρειαστεί να επιστρέψετε κάτι που ήδη έχετε πάρει. 

Καλή επιτυχία και καλές αγορές. Ακόμα και αν δεν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές ,         υπάρχουν και οι εκπτώσεις του καλοκαιριού.

Αναρτήθηκε απο Ειρήνη Καίσαρη
  

1 σχόλιο: