Magic Box Of Fashion

Magic Box Of Fashion

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

James Franco,ενας σύγχρονος... Jeams Dean!

Στο πρόσωπό του, το ξεχωριστό συναντά την μελαγχολία… Κάπως έτσι θα περιέγραφε κάποιος  τον James Franco  ,τον οποίον εμπνεύστηκαν για τον ρόλο ενός μοναχικού νέου στην σειρά Freaks and Geeks στις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας. Η σειρά στερήθηκε μακροζωίας ,ανέδειξε όμως  έναν νέο πολύπλευρο ηθοποιό με τρομερό ταλέντο  στην απεικόνιση διαφόρων χαρακτήρων.



Γεννημένος την 19 Απριλίου 1978,στο Palo Alto της Καλιφόρνια  πέρασε τα πρώτα δεκαοκτώ χρόνια της ζωής του στην πόλη πού γεννήθηκε  μέχρι να κατευθυνθεί στο πανεπιστήμιο του Λος  Άντζελες για να σπουδάσει αγγλική φιλολογία. Ωστόσο, αργότερα μετατράπηκε σε αυτόν τον εντυπωσιακό μελαχρινό τύπο  που η αγάπη του για την ηθοποιία  την οποία είχε αναπτύξει νωρίτερα ,ήταν κάτι  πολύ δύσκολο να αντισταθεί. Κάπως έτσι αποφάσισε να αφήσει το πανεπιστήμιο και ξεκίνησε το ταξίδι για να ολοκληρώσει το όνειρό του .


Η αναγνώριση έρχεται  στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν κέρδισε ένα βραβείο ΕΜΜΥ  και μια Χρυσή Σφαίρα για την επιδέξια μεταφορά ενός  θρύλος στην μικρή οθόνη τoν  James Dean.
Επιφυλακτικός στο να γίνει ένα απλό  είδωλο εφήβων,  ο Φράνκο σκόπιμα ανέλαβε  διαφορετικά έργα που δεν τον καθιστούσαν απαραίτητα ήρωα( ή αντι-ήρωα) και επεκτάθηκε στο να γράψει και να  σκηνοθετήσει τέσσερις ταινίες (συμπεριλαμβανομένης και της  THE APE) στα μέσα και προς τα τέλη της δεκαετίας του 2000. Έξω από την οθόνη, επέστρεψε στο κολέγιο ως ενήλικας πλέον, πήρε  το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια σε ηλικία 30 ετών το 2008.Σε συνέχεια, της προώθησης της εκπαίδευσης του, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και στην σχολή Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης το 2010.Τον είδαμε να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο Milk δίπλα από τον Sean Penn αλλά και στο  Eat,pray,love  δίπλα στην Julia Roberts.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου