Είναι ακόμη Τετάρτη, το ξέρω άλλα σκεφτείτε την εξής εικόνα:
Σάββατο πρωί σηκώνεστε από το κρεβάτι σας και φτιάχνετε τα πανεύκολα αυτά ψωμάκια τα όποια συνοδεύετε με μια κούπα αχνιστό καφέ. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο?
Υλικά
4 μικρές μπαγκέτες
5 αυγά
1/3 κούπας κρέμα γάλακτος (κατά προτίμηση με πλήρη λιπαρά)
4 φέτες μπέικον
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 250 βαθμούς. Χαλάσετε τα 4 ψωμάκια. Στη συνέχεια χαράσετε σε βάθος και αφαιρείτε μερική ποσότητα από την ψίχα του ψωμιού.
Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί τύπου λαμαρίνα και αφήστε τα στην άκρη.
Σε ένα μπολ τοποθετήστε τα αυγά την κρέμα γάλακτος και το μπέικον ( το οποίο έχετε ψιλοκόψει) και χτυπήστε τα ελαφρά. Αλατοπιπερώστε και προσθέστε αργά το μείγμα μέσα στα ψωμάκια. Ψήνουμε για 20 με 25 λεπτά και στη συνέχεια τα αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσουν και τα κόβουμε.
Καλή όρεξη!!
Άννααααα... οι εικόνες δεν παίζουν...!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπίσης μάλλον στη πρώτη παράγραφο της εκτέλεσης πρέπει να έχει γίνει κάποιο ορθογραφικό/τυπογραφικό λάθος...